Akuflex  ontwerpt, fabriceert  en monteert aluminium gevelelementen van de hoogste kwaliteit.

Akuflex heeft een uitstekende naam opgebouwd als bouwpartner van hoogwaardige producten voor een marktconforme prijs. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in voor uw vraagstukken.

Wij zijn merk onafhankelijk en denken graag met u mee om tot de beste oplossing voor uw project te komen.

Over Akuflex

Akuflex is de gevelspecialist bij uitstek.

Met vele jaren ervaring en specialistische kennis leveren wij kwalitatieve, innovatieve en duurzame oplossingen voor onze klanten.

Wij zijn  een waardevolle gesprekspartner voor opdrachtgevers, projectontwikkelaars, aannemers en architecten. Door in een vroeg stadium aan te schuiven weten we uw eisen en wensen te vertalen naar de kwalitatief beste en meest economische oplossing.

Zowel voor complexe projecten in de utiliteitsbouw, als gevelrenovatie en woningbouw. We voeren onze projecten volledig in eigen beheer uit en zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Met Akuflex is het probleemloos bouwen en prettig samenwerken!

Akuflex is merk onafhankelijk wij werken onder andere samen met Kawneer, Schuco, Sapa, Wicona  en AluK.

Referenties

Een greep uit onze projecten.

Lees meer

Vliesgevels

Vliesgevels van aluminium profielen bieden ongekende mogelijkheden, zowel technisch, functioneel als architectonisch. Akuflex ontwerpt, construeert, produceert en monteert haar vliesgevels in eigen beheer. De ontwerpvrijheid bij aluminium is groot door een enorm scala aan beschikbare profielen.

Lees meer

Kozijnen

Wat betreft kozijnen zijn de mogelijkheden bij Akuflex bijna onbeperkt. Wij zijn merk onafhankelijk en verwerken o.a. Kawneer, Schüco, Sapa, Wicona en AluK.  Hierdoor kunnen wij voor elk gewenst type kozijn het juiste merk en systeem aanbieden.

Lees meer

Winkelpui (Retail)

Uw winkel een nieuwe uitstraling geven dan bent u bij ons aan het juiste adres! Met aluminium is er veel mogelijk. Wij leveren goed en professioneel advies en begeleiden u in het volledige traject, van ontwerp tot montage.

Lees meer

Contact

Akuflex is een betrokken partner die graag met u met u meedenkt. Wij hanteren korte lijnen met een scherp oog voor het beste resultaat. Ontdek het zelf.

Lees meer

Aluminium kan alles!

Akuflex fabriceert en monteert aluminium gevelelementen van de hoogste kwaliteit. Akuflex heeft een uitstekende naam opgebouwd als leverancier van hoogwaardige producten voor een zeer marktconforme prijs. Wij kennen de vele mogelijkheden en grote voordelen van aluminium. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in voor uw vraagstukken.